Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
21. októbra 2022, 9:34
Čas čítania 1:06

Cristiano Ronaldo si proti Chelsea nezahrá. Tréner ho vyradil zo zostavy za nahnevaný predčasný odchod

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský útočník sa k situácii vyjadril na Instagrame.

Po urazenom odchode Cristiana Ronalda do šatne pred skončením víťazného zápasu s Tottenhanom vynechal podľa The Guardian tréner Erik ten Hag Portugalca zo zostavy z nadchádzajúceho zápasu proti Chelsea. Tridsaťsedemročného a päťnásobného držiteľa Zlatej lopty nahneval fakt, že počas zápasu nenastúpil a celý čas sedel na lavičke pre náhradníkov. Pri odchode odignoroval aj fanúšikov, ktorí si s ním chceli dať „high five“.

Z rozhovoru ten Haga s Ronaldom vyplynulo, že Portugalec má zlý vzťah s asistentmi trénera a s mnohými sa takmer nerozpráva. Vedenie klubu sa s vynechaním hráča zo zostavy stotožnilo. Ronaldo sa musí napriek zápasovej absencii zúčastniť na tímovom tréningu. 

Anketa:
Blíži sa Ronaldov odchod z Manchestru United?
Áno.
Ešte nie.
Áno.
90 %
Ešte nie.
10 %

Ronaldo na rozhodnutie ten Haga vylúčiť ho zo zostavy reagoval na Instagrame vyhlásením, v ktorom prijal zodpovednosť, ale neospravedlnil sa. „Vždy som sa snažil ísť príkladom pre mladíkov, ktorí vyrástli vo všetkých tímoch, ktoré som reprezentoval,“ napísal.

„Nanešťastie to nie je vždy možné a niekedy sa pod tlakom okolností zachováme inak. Práve teraz cítim, že v Carringtone (tréningové centrum United – pozn. redakcie) musím naďalej tvrdo pracovať, podporovať svojich spoluhráčov a byť pripravený na všetko v ktorejkoľvek hre. Poddať sa tlaku neprichádza do úvahy. Nikdy to tak nebolo. Toto je Manchester United a musíme zostať jednotní. Čoskoro budeme opäť spolu.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Už dlhší čas sa špekuluje aj o definitívnom odchode Ronalda z tímu „červených diablov“. Pre potenciálnych záujemcov môže byť problematické vyrovnať jeho finančné ohodnotenie, ktoré je momentálne na úrovni 500 000 libier týždenne.

Domov
Zdieľať
Diskusia