Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
26. novembra 2022, 8:20
Čas čítania 0:48

VIDEO: Slafkovský dostal tvrdý hit lakťom do hlavy, po ktorom sa ťažko zbieral z ľadu. Zápas už slovenský hokejista nedohral

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tímy oboch slovenských hviezd svoje zápasy zvládli.

Draftová jednotka NHL v drese Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský skončil zápas na štadióne Chicaga predčasne. V tretej tretine skončil na zemi po mimoriadne tvrdom zásahu od domáceho Jasona Dickinsona.

Po hite, ktorý zasiahol aj hlavu, sa Slovák len pomaly zorientoval a opustil klzisko. Po tom, ako ho na striedačku odprevadili spoluhráči, sa už na ľad nevrátil. Pred núteným ukončením strávil Slafkovský na ľade 7:53 min. a nepripísal si kanadský bod.

„Po hite od Dickinsona som bol v poriadku, ale musím ísť na vyšetrenie, či nemám otras mozgu. Trafil ma lakťom do hlavy,“ skonštatoval po zápase Slafkovský.

Tatar naďalej excelujeVo skvelých výkonoch pokračuje iný slovenský hokejista. Tomáš Tatar v drese New Jersey Devils strelil už svoj piaty gól v sezóne. Líder východnej konferencie NHL so 17 výhrami v 21 zápasoch zvíťazil nad Buffalom 3 : 1. Tatar odohral 17 a pol minúty a na bránku súpera vyslal tri strely. Dohromady má Tatar na svojom konte 13 kanadských bodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia