Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
24. novembra 2022, 9:08
Čas čítania 0:43

VIDEO: Nahnevaní fanúšikovia New Jersey Devils zahádzali ľad pivom. Rozhodcovia Tatarovmu tímu neuznali hneď tri góly

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

New Jersey ukončilo 13-zápasovú víťaznú sériu.

Tímu NHL New Jersey Devils neuznali rozhodcovia v jedinom zápase hneď tri góly. Fanúšikovia svoju frustráciu prejavili svojsky a ľadovú plochu zahádzali predmetmi vrátane množstva pohárov s pivom. V prvom incidente mal prsty aj slovenský útočník Tomáš Tatar, keď gól neplatil pre jeho kontakt s hosťujúcim brankárom.

Druhý gól neplatil pre bránenie brankárovi v hre a tretí gól rozhodcovia neuznali, keďže bol dosiahnutý korčuľou. Po tom, ako sa z tribún spustila spŕška predmetov, odišli hokejisti hosťujúceho Toronto Maple Leafs dokonca do kabíny.


Po návrate na ľad sa Tatarovmu tímu podarilo streliť jediný regulárny gól, ktorý im však nestačil na výhru. S kanadským tímom prehrali tesne 1 : 2 a pripísali si vôbec prvú prehru po 13 víťazstvách v rade. Tomáš Tatar má po dvadsiatich odohraných zápasoch sezóny na konte štyri góly a osem asistencií.

Domov
Zdieľať
Diskusia