Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. októbra 2022, 17:44
Čas čítania 0:48

Netflix odložil premiéru seriálu Harryho a Meghan. Bojí sa reakcií

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Seriál, ktorý bol ešte len v produkcii, odložili po negatívnych reakciách na piatu sériu The Crown. Nového kráľa v nej vykresľujú ako intrigána.

Harry a Meghan s Netflixom pred vyše rokom uzavreli zmluvu na výrobu seriálu s odmenou 100 miliónov eur. Po smrti kráľovnej sa ho podľa portálu Deadline rozhodli odložiť. Dokumentárny seriál zameraný na život britskej kráľovskej rodiny je už hotový a neoficiálny začiatok vysielania bol naplánovaný na december 2022. 

Manželia si pri nakrúcaní podobne ako v rozhovore pre Oprah Winfrey nekládli servítku pred ústa. V dokumente údajne otvorene hovorili o kráľovi Karolovi III., jeho manželke Camille a tiež o Williamovi a Kate. Svoj postoj však po smrti kráľovnej Alžbety II. prehodnotili. 

Aj napriek výhradám Harryho a Meghan streamovacia služba plánovala seriál odvysielať v pôvodnom termíne. 

Zaúradovali reakcie na The Crown 

Netflix sa napokon predsa len rozhodol premiéru nového seriálu do budúceho roka odložiť. Dôvodom je podľa všetkého negatívna reakcia fanúšikov na zatiaľ neodvysielanú piatu sériu ich úspešného seriálu The Crown. Nová séria sa má začať vysielať až v novembri 2022, britské médiá však zo seriálu pravidelne zverejňujú rozsiahle ukážky. 

The Crown | Netflix
Zdroj: Netflix

Na dejovú líniu sa sťažoval aj bývalý britský premiér John Major. Tvorcovia Karola III. vykreslili ako intrigána, ktorý naplánoval sprisahanie v snahe obrať svoju matku o moc. Podľa Majora ide o nepravdivé klebety. Fanúšikom sa toto vyobrazenie nepáči hlavne v kontexte nedávnej smrti kráľovnej Alžbety II. 

Domov
Zdieľať
Diskusia