Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 5. 11. 2022
14:53
Zosnulý hokejista Marek Svatoš trpel pred smrťou zákernou chorobou. Utrpel aspoň 6 otrasov mozgu, mával depresie a straty pamäte. Chorobu diagnostikovali až posmrtne, manželka jeho mozog venovala Bostonskej univerzite.Zosnulý hokejista Marek Svatoš trpel pred smrťou zákernou chorobou. Utrpel aspoň 6 otrasov mozgu, mával depresie a straty pamäte. Chorobu diagnostikovali až posmrtne, manželka jeho mozog venovala Bostonskej univerzite.
11:29
VIDEO: Katolícky kňaz Klíč prirovnal vraždu zo Zámockej k interrupciám. Práva LGBT+ ľudí sú podľa neho proti Božiemu poriadku.VIDEO: Katolícky kňaz Klíč prirovnal vraždu zo Zámockej k interrupciám. Práva LGBT+ ľudí sú podľa neho proti Božiemu poriadku.
8:27
Rusko chce Ukrajinu nalákať do zákopovej vojny. Putin vyzýva obyvateľov Chersonu, aby opustili svoje byty.Rusko chce Ukrajinu nalákať do zákopovej vojny. Putin vyzýva obyvateľov Chersonu, aby opustili svoje byty.
7:12
Drake a 21 Savage vydali spoločný album. Zdissovali v ňom Kanyeho Westa a vysamplovali Daft Punk z roku 2000.
Piatok 4. 11. 2022
21:22
Trump naznačil, že bude znova kandidovať: Pôjdem do toho veľmi, veľmi, veľmi pravdepodobne znovu.Trump naznačil, že bude znova kandidovať: Pôjdem do toho veľmi, veľmi, veľmi pravdepodobne znovu.