Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer TASR
5. novembra 2022, 10:24
Čas čítania 0:38

Ženu zo Švajčiarska trikrát zrazilo vlastné auto. Vo vážnom stave ju hospitalizovali

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Ženu zo Švajčiarska trikrát zrazilo vlastné auto. Vo vážnom stave ju hospitalizovali
Zdroj: Unsplash/Anne Nygård/volně k užití (ilustrační foto)

Vážna a kuriózna nehoda zároveň sa udiala v meste St. Gallen.

Ženu vo švajčiarskom meste St. Gallen zrazilo vlastné auto. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak by sa to nestalo hneď trikrát v rýchlom slede. S vážnymi zraneniami ju museli hospitalizovať. O kurióznej nehode informovala švajčiarska polícia.


Štyridsaťpäťročná žena vystúpila z auta pravdepodobne preto, lebo si chcela niečo vybrať z batožinového priestoru. Motor automobilu však nechala bežať a nezatiahla ručnú brzdu. Keďže auto práve stálo na miernom briežku, začalo samovoľne cúvať. Žene sa ho nepodarilo zastaviť, spadla na zem a auto po nej prešlo po prvý raz.


Následne automobil narazil do ďalšieho vozidla, odrazil sa do opačného smeru a ženu prešiel druhý raz. Auto nakoniec nadbehlo do obrubníka, odrazilo sa opäť smerom k žene, prešlo po nej po tretí raz, až sa napokon zastavilo pri drevenom plote.

Domov
Zdieľať
Diskusia