Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
4. novembra 2022, 15:27
Čas čítania 0:38

Aktuálne: NAKA obvinila žiaka zo školy v Novákoch z pokusu o úkladnú vraždu. Spolužiačku sekol do čela

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Národná kriminálna agentúra obvinila žiaka zo školy v Novákoch z pokusu o úkladnú vraždu.

„Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil mladistvú osobu A. B. z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy v štádiu pokusu,“ informovala polícia na Facebooku. Študent strednej školy je momentálne v cele predbežného zadržania a polícia rozhoduje o ďalšom postupe. Prípad si už prevzal Úrad špeciálnej prokuratúry. Pre mladistvého zrejme budú žiadať väzobné stíhanie.

Na Strednej odbornej škole v Novákoch útočil vo štvrtok dopoludnia študent sekerou. Zranení boli dvaja tínedžeri, ktorých záchranári previezli do nemocnice. Študenta polícia zadržala.

Správu budeme aktualizovať. 

Prezidentka Zuzana Čaputová považuje v súvislosti s útokom v Novákoch nateraz za kľúčové, že obete sú mimo ohrozenia života. Ako skonštatovala, nálada v spoločnosti je vypätá a Slovensko potrebuje upokojiť situáciu nielen slovami, ale konkrétnymi skutkami.

„Radikalizáciu vidíme už nielen na sociálnych sieťach alebo vo verbálnej rovine, ale, žiaľ, po tých posledných útokoch aj v tej fyzickej rovine. Myslím si, že je to veľmi nebezpečný jav,“ uviedla vo štvrtok prezidentka.

Domov
Zdieľať
Diskusia