Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
4. novembra 2022, 19:25
Čas čítania 0:40

Hviezda Onlyfansu Bhad Bhabie prednášala na Oxforde o tom, ako zarobila 50 miliónov dolárov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Mladá raperka chce pomáhať študentom.

Hviezda Onlyfansu a raperka Bhad Bhabie prednášala na Oxfordskej univerzite, informoval portál TMZ. Študentom prezentovala svoje úspechy a vysvetľovala, ako zarobila 50 miliónov dolárov na platforme Onlyfans. Jej príjmy z tejto platformy potvrdzuje aj časopis Forbes, ktorý odhaduje, že zarobila viac ako 49 miliónov eur. 

26. apríla 2022, 22:24 Čas čítania 0:45 Iba 19-ročná raperka sa pochválila, že na Onlyfanse zarobila 52 miliónov dolárov za jediný rok. Poplačte si, odkazuje kritikom Iba 19-ročná raperka sa pochválila, že na Onlyfanse zarobila 52 miliónov dolárov za jediný rok. Poplačte si, odkazuje kritikom

Študenti stáli v dlhom rade, aby si mohli jej prednášku vypočuť.

Bhad Bhabie zároveň oznámila, že sa minulý mesiac spojila s Educapital Foundation, aby vytvorila štipendijný program s celkovou hodnotou 1,7 milióna dolárov. Peniaze študentom rozdelia ako postgraduálne podnikateľské granty.

„Nechceme len rozdávať školné, ale tiež pomôcť absolventom so štartovacím kapitálom pri zakladaní vlastného podnikania. Nemôžem sa dočkať, až uvidím, čo títo mladí podnikatelia vytvoria,“ vyhlásila.

Bhad Bhabie sa ako raperka zviditeľnila vďaka Kodakovi Blackovi a Lil Yachtymu, oveľa viac ako hudbe sa však venuje práve platforme Onlyfans. Patrí na nej k najúspešnejším tvorcom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia