Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2022, 20:49
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Šéf štúdia Warner Bros. chce ďalšie filmy s Harrym Potterom. Neprekáža mu ani transfóbna Rowlingová

Šéf štúdia Warner Bros. chce ďalšie filmy s Harrym Potterom. Neprekáža mu ani transfóbna Rowlingová
Zdroj: WBD
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Šéf štúdia Warner Bros. Discovery plánuje nakrútiť nového Pottera a Supermana.

Šéf štúdia Warner Bros. Discovery David Zaslav počas prezentácie pre investorov potvrdil, že štúdio je za posledný kvartálny štvrťrok v strate 2,4 miliardy dolárov (minulý štvrťrok to bolo až 3,4 miliardy). Zaslav však „jedným dychom“ potešil investorov, keď povedal, že chce vytvoriť nové filmy o Harrym Potterovi.

Odporúčané
Toto sú najlepšie filmy a seriály z Netflixu, ktoré vyšli v októbri 2022 Toto sú najlepšie filmy a seriály z Netflixu, ktoré vyšli v októbri 2022 3. novembra 2022, 17:30

Nie je isté, či myslel priame pokračovanie Harryho Pottera alebo filmy ako Fantastické zvery, no vzhľadom na neúspech (ako kasový, tak kritický) Fantastických zverov zrejme myslel na hlavnú sériu Harryho Pottera. Doslova povedal, že Harryho Pottera nenakrútili už 15 rokov a nového Supermana už 13 rokov.

David Zaslav však zrejme nepozná najväčšie filmové série svojho štúdia, keďže posledný Potter bol v kinách pred 11 rokmi a posledný Superman zase pred 9 rokmi. V každom prípade môžeš počítať s tým, že súčasné vedenie štúdia plánuje nového Harryho Pottera. Či sa vrátia pôvodní herci, alebo ho nakrútia s novými, nie je isté. 

Zaslav totiž chce nové filmy vytvoriť v spolupráci so spisovateľkou kníh J. K. Rowlingovou. Proti jej transfóbnym vyjadreniam sa však ohradili ako Daniel Radcliffe (Harry Potter), tak Emma Watson (Hermiona) aj Rupert Grint (Ron Weasley). Nehovoriac o tom, že Radcliffe už roky tvrdí, že zatiaľ nemá záujem nakrútiť nového Pottera.

Harry Potter
Zdroj: WBD
Domov
Zdieľať
Diskusia