Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 20. 11. 2022
21:01
Srbský tenista Novak Djokovič vyhral Turnaj majstrov. V jeho kariére ide už o šiesty titul z tohto turnaja. V aktuálnej sezóne získal dokopy 5 titulov. Vo finále zdolal Nóra Caspera Ruuda 7:5, 6:3 a turnajom prešiel bez jedinej prehry.
19:38
19:00
MS 2022 v Katare: Otvárací zápas šampionátu zvládli lepšie hráči Ekvádoru. Tí vyhrali proti domácemu Kataru 2 : 0 po dvoch góloch útočníka Ennera Valenciu. Ten mohol streliť hetrik, no prvý gól mu pre ofsajd uznaný nebol. V A-skupine je okrem Kataru a Ekvádoru ešte Senegal a Holandsko. Ďalšie zápasy sú naplánované na zajtra (21.11). Sily si zmerajú Angličania s Iránom, Senegal s Holandskom a USA s Walesom. Prvý výkop je naplánovaný na 14:00, druhý na 17:00 a tretí na 20:00.
18:52
V Číne zomrel na koronavírus prvý človek po pol roku. V krajine sa aj napriek nulovej tolerancii rozrastajú počty nakazených.
17:40
Ekologickí aktivisti obsadili reštauráciu Gordona Ramsaya. „Je to neuveriteľne nevhodné,“ odkazuje hovorca reštaurácie.Ekologickí aktivisti obsadili reštauráciu Gordona Ramsaya. „Je to neuveriteľne nevhodné,“ odkazuje hovorca reštaurácie.
15:35
VIDEO: Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru. V bezgólovom stretnutí proti Čile odohral svoj posledný zápas.VIDEO: Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru. V bezgólovom stretnutí proti Čile odohral svoj posledný zápas.
14:43
PRIESKUM: Najdôveryhodnejším členom vlády je Milan Krajniak, najmenšiu podporu má Igor Matovič.
14:09
11:37
Rusi podľa svedkov mučili a zabíjali obyvateľov Chersonu. Zajatec: Spolubývajúcemu púšťali do semenníkov a penisu elektrinu.Rusi podľa svedkov mučili a zabíjali obyvateľov Chersonu. Zajatec: Spolubývajúcemu púšťali do semenníkov a penisu elektrinu.
10:23
MS 2022 v Katare: Robbie Williams vystúpi na turnaji. „Bolo by pokrytecké nezúčastniť sa,“ argumentuje spevák.MS 2022 v Katare: Robbie Williams vystúpi na turnaji. „Bolo by pokrytecké nezúčastniť sa,“ argumentuje spevák.
8:35
MS 2022 v Katare: Francúzsky útočník Karim Benzema si na nadchádzajúcom turnaji nezahrá. Dôvodom je obnovenie stehenného zranenia, ktoré si čerstvý víťaz Zlatej lopty privodil na tréningu. Informáciu priniesla francúzska reprezentácia na svojom Facebooku. Benzema pritom nie je jediným hráčom, ktorý bude trénerovi Didierovi Deschampsovi chýbať. Na turnaji si nezahrajú ani N'Golo Kante, Paul Pogba, Mike Maignan, Presnel Kimpembe, Christopher Nkunku či Raphael Varane a Jules Kounde.
8:30
Elon Musk obnovil účet Donalda Trumpa na Twitteri. „Hlas ľudu je hlasom Božím,“ argumentuje nový vlastník platformy.Elon Musk obnovil účet Donalda Trumpa na Twitteri. „Hlas ľudu je hlasom Božím,“ argumentuje nový vlastník platformy.
Sobota 19. 11. 2022