Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Ivan Koribanič
20. novembra 2022, 21:01
Čas čítania 0:39

VIDEO: Fanúšik Ekvádoru gestom peňazí provokoval za ním sediacich šejkov. Napätá situácia mala dohru

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Fanúšik Ekvádoru gestom peňazí provokoval za ním sediacich šejkov. Napätá situácia mala dohru
Zdroj: TASR/AP
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ekvádorsky fanúšik gestom peňazí narážal na kontroverzné pozadie Kataru, respektíve ich pochybnému statusu organizátora šampionátu.

Úvodný zápas MS 2022 v Katare vyhral Ekvádor, ktorý zdolal domáci Katar 2 : 0 vďaka dvom gólom Ennera Valenciu. Hoci samotný futbal kvalitou najmä zo strany domáceho tímu fanúšikov neočaril, o rozruch sa na tribúne postaral fanúšik Ekvádoru. Ten strelený gól Ekvádoru oslávil gestom peňazí – žmolením si prstov. A to priamo pred katarskými šejkmi, ktorí sedeli za ním. „Drž h*bu,“ kričal mu jeden zo šejkov a prstom ukazoval na ústa. Ďalší z prísediacich Ekvádorčanovi zasa dohováral, aby sa upokojil.

Video sa stalo okamžite virálnym. Za dve hodiny si ho pozrelo 13 miliónov ľudí. Hoci sa atmosféra mohla zdať napätá, v ďalšom videu už rozhádaní Ekvádorčan so šejkom sedia spoločne a podávajú si ruky. „Prišli sme si sem užiť futbal,“ zhodujú sa obaja. Druhé video má za 2 hodiny takmer 6 miliónov pozretí


Ekvádorsky fanúšik gestom peňazí narážal na kontroverzné pozadie Kataru, respektíve ich pochybnému statusu organizátora šampionátu.

Domov
Zdieľať
Diskusia