Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Ivan Koribanič
20. novembra 2022, 14:09
Čas čítania 0:35

Petra Vlhová obsadila v druhom slalome vo fínskom Levi 3. miesto. Vyhrala Američanka Mikaela Shiffrinová

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Petra Vlhová obsadila v druhom slalome vo fínskom Levi 3. miesto. Vyhrala Američanka Mikaela Shiffrinová
Zdroj: TASR/AP
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po minuloročných dvoch prvých miestach sú z toho tento rok dve tretie umiestnenia.

Petra Vlhová skončila v druhom slalome vo fínskom Levi na 3. mieste. Po prvom kole skončila po skvelej jazde na treťom mieste so stratou iba 10 stotín na prvú Američanku Mikaelu Shiffrinovú s celkovým časom 56,86 a 0,07 stotiny na druhú Nemku Lenu Dürrovú. Petra Vlhová si v druhom kole nedokázala polepšiť.

Petra predviedla v druhom kole dobrý výkon, no v spodnej časti svahu spravila niekoľko drobných chýb, ktoré ju napokon stáli lepšie umiestnenie. Druhá skončila Švajčiarka Wendy Holdenerová. Petra Vlhová stratila na prvú Shiffrinovú 68 stotín sekundy.


Petra Vlhová v minuloročných slalomoch vo fínskom Levi dokázala dvakrát zvíťaziť. V rámci poradia Svetového pohára žien a zároveň aj slalomu, keďže sa doposiaľ odjazdili iba dva slalomy, je prvá Mikaela Shiffrinová. Tá ma za dve víťazstva 200 bodov. Tretia je Wendy Holdenerová. Tá má po dvoch pretekoch 125 bodov. Tretia je Petra Vlhová, tá za dve tretie miesta získala 120 bodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia