Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták TASR
19. novembra 2022, 18:57
Čas čítania 0:25

AKTUÁLNE: Rudolf Kusý nejde do väzby. Budú ho vyšetrovať na slobode

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Bývalý starosta bratislavského Nového Mesta naďalej odmieta vinu.

Rudolf Kusý, neúspešný kandidát na primátora Bratislavy, nebol vzatý do väzby. Špecializovaný trestný súd v Pezinku nevyhovel návrhu prokurátora, ktorý žiadal pre obvineného kolúznu väzbu.

Obvinený bývalý starosta bratislavského Nového Mesta naďalej odmieta vinu. „Necíti sa byť vinným,“ povedala v sobotu jeho obhajkyňa Eva Mišíková. 

Rudolfa Kusého zadržala Národná kriminálna agentúra v stredu v rámci akcie Development. Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu prijímania úplatku. Podľa informácií portálu startitup.sk mal Kusý pýtať úplatok 150 000 eur za podpis územného rozhodnutia pre developera. 

Peniaze si údajne vypýtal cez sprostredkovateľa. Ten však komunikoval s agentom polície, ktorý všetko nahrával. V prípade tak svedčí proti Kusému aj audiovizuálny materiál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia