Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 24. 8. 2020
15:46
Piko do kažej rodiny a Harabin z Breaking Bad. Zo strany Vlasť si uťahujú kvôli kandidátke, ktorá mala variť pervitín.Piko do kažej rodiny a Harabin z Breaking Bad. Zo strany Vlasť si uťahujú kvôli kandidátke, ktorá mala variť pervitín.
15:00
Vo Francúzsku sa koronavírus šíri v nudistickom plážovom letovisku. Pozitívnych je už vyše 100 naháčov.Vo Francúzsku sa koronavírus šíri v nudistickom plážovom letovisku. Pozitívnych je už vyše 100 naháčov.
14:26
V utorok 25. augusta o 14:00 zasadne na Úrade vlády Ústredný krízový štáb. (TASR)
14:25
Fanúšikovia Paríža Saint-Germain neuniesli prehru proti Bayernu. Po finále Ligy majstrov začali rozbíjať obchodyFanúšikovia Paríža Saint-Germain neuniesli prehru proti Bayernu. Po finále Ligy majstrov začali rozbíjať obchody
13:14
V traileri pre Batmana sa ukázal aj Colin Farrell a jeho Penguin. Nikto ho však vďaka geniálnemu mejkapu nespoznal.V traileri pre Batmana sa ukázal aj Colin Farrell a jeho Penguin. Nikto ho však vďaka geniálnemu mejkapu nespoznal.
11:20
Lúpež klenotov v bratislavskom obchodnom centre tentokrát nevyšla. Zlodeji sa nedostali cez mreže klenotníctva.Lúpež klenotov v bratislavskom obchodnom centre tentokrát nevyšla. Zlodeji sa nedostali cez mreže klenotníctva.
10:03
Na Slovensku pribudlo ďalších 68 pozitívnych testov. V nedeľu sa pritom už tradične testuje menej.
9:22
Padol nový rekord v prenose dát. S touto technológiou rýchleho internetu by si celý Netflix stiahol za menej než sekundu.Padol nový rekord v prenose dát. S touto technológiou rýchleho internetu by si celý Netflix stiahol za menej než sekundu.
8:36
Kim Čong-un je vraj v kóme. Špekulácie o jeho zdraví sa objavujú opäť.Kim Čong-un je vraj v kóme. Špekulácie o jeho zdraví sa objavujú opäť.
8:15
Pervitín mala v Seredi variť kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť. Vraj ju zadržali v rámci najväčšej protidrogovej akcie.Pervitín mala v Seredi variť kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť. Vraj ju zadržali v rámci najväčšej protidrogovej akcie.
Nedeľa 23. 8. 2020
19:20
Harley Quinn sa pokúsi zabiť Supermana. Suicide Squad: Kill the Justice League je epická komiksová hra od tvorcov Arkham trilógie.Harley Quinn sa pokúsi zabiť Supermana. Suicide Squad: Kill the Justice League je epická komiksová hra od tvorcov Arkham trilógie.
18:15
Bratislavský mestský poslanec s Covid-19 ostro kritizuje spôsob testovania. Ako pozitívny navštívil niekoľko barov a festival.Bratislavský mestský poslanec s Covid-19 ostro kritizuje spôsob testovania. Ako pozitívny navštívil niekoľko barov a festival.