Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 11. 8. 2020
20:05
19:18
Microsoft ukáže aj výrazne lacnejší Xbox Series S. Aj ten by mohol byť výkonnejší než PlayStation 5.
18:26
Z Európy sa vytratia 8-valcové SUV. 422-koňový Touareg pochovajú emisné limity.Z Európy sa vytratia 8-valcové SUV. 422-koňový Touareg pochovajú emisné limity.
17:34
Herečka Alyssa Milano sa stále sťažuje na príznaky koronavírusu. Ukázala, ako jej vypadávajú vlasy aj po viacerých mesiacoch.
16:44
Jared Leto si zahrá v pokračovaní Tron: Legacy. Režírovať bude Garth Davis v minulosti nominovaný na OscaraJared Leto si zahrá v pokračovaní Tron: Legacy. Režírovať bude Garth Davis v minulosti nominovaný na Oscara
15:52
Vypočuj si zvučku Netflixu v orchestrálnej podobe. Prerobil ju majster filmovej hudby Hans Zimmer.
15:04
Za rúhanie sa prorokovi Mohamedovi dostal trest smrti. Hudobníkovi protestujúci ľudia vypálili jeho rodný dom.Za rúhanie sa prorokovi Mohamedovi dostal trest smrti. Hudobníkovi protestujúci ľudia vypálili jeho rodný dom.
14:17
Fall Guys je nový multiplayerový hit, ktorý si zamiluje celá tvoja rodina. Staň sa kráľom vyhýbania sa prekážkam a tímových hier.Fall Guys je nový multiplayerový hit, ktorý si zamiluje celá tvoja rodina. Staň sa kráľom vyhýbania sa prekážkam a tímových hier.
13:43
Mikuláš Černák sa priznal k 14 vraždám. Jeho bývalú pravú ruku Miloša Kaštana odsúdili na 20 rokov.Mikuláš Černák sa priznal k 14 vraždám. Jeho bývalú pravú ruku Miloša Kaštana odsúdili na 20 rokov.
13:28
Rusko vraj zaregistrovalo prvú vakcínu proti koronavírusu. Zaočkovať sa nechala aj Putinova dcéra.Rusko vraj zaregistrovalo prvú vakcínu proti koronavírusu. Zaočkovať sa nechala aj Putinova dcéra.
8:31
McDonald's žaluje svojho bývalého šéfa. Podriadeným mal výmenou za sex prideľovať štedré dotácie.McDonald's žaluje svojho bývalého šéfa. Podriadeným mal výmenou za sex prideľovať štedré dotácie.
7:43
Hillary Swank sa v seriáli od Netflixu vydáva na Mars. Vydrží 3 roky vo vesmíre, oddelená od rodiny, ktorá ju potrebuje?Hillary Swank sa v seriáli od Netflixu vydáva na Mars. Vydrží 3 roky vo vesmíre, oddelená od rodiny, ktorá ju potrebuje?
6:50
Zdravotná sestra počas pandémie ignorovala vlastné bolesti. Po pár týždňoch jej museli amputovať nohuZdravotná sestra počas pandémie ignorovala vlastné bolesti. Po pár týždňoch jej museli amputovať nohu