Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 11:20
Čas čítania 0:28
Matej Krajčovič

Zlodeji sa opäť pokúsili vykradnúť bratislavské klenotníctvo. Vonku pravdepodobne následne zapálili vozidlo

NEWS BRATISLAVA VIVO ZLODEJI
Uložiť Uložené

Vonku pravdepodobne následne zapálili vozidlo, na ktorom prišli.

V bratislavskom obchodnom centre VIVO! zaznamenali pokus o vlámanie do jedného zo zlatníctiev.

Informuje o tom polícia na svojom Facebooku, kde zdieľa aj fotografie pripravených kladív, páčidiel a ďalšieho náradia, ktoré malo slúžiť na poškodenie mreží. 

Do priestorov obchodného centra vnikli páchatelia krátko pred 02.30 hod. ráno, prekonať ochranu samotného zlatníctva sa im však už nepodarilo. Páchatelia preto utiekli, polícia po nich intenzívne pátra. 

Na dvoch miestach v bezprostrednej blízkosti obchodu následne mestská polícia spozorovala horiace autá. Príčinu požiarov teraz analyzujú znalci, no je pravdepodobné, že sa gang snažil zahladiť všetky stopy.

 

Odporúčané
Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku 3. novembra 2019, 12:25

Prípad sa výrazne podobá na vlámanie do klenotníctva v obchodnom centre Bory Mall z novembra minulého roka. Aj v tomto prípade vonku horelo auto, na ktorom páchatelia prišli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia