Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 12. 9. 2020
7:22
Nekupujem tento bullsh*t, radšej budem nahá. Protestujúce ženy obsadili obchod reťazca H&MNekupujem tento bullsh*t, radšej budem nahá. Protestujúce ženy obsadili obchod reťazca H&M
6:39
Bella Thorne je členkou vražedného kultu. Netflix streamuje nechutne krvavú hororovú komédiu.Bella Thorne je členkou vražedného kultu. Netflix streamuje nechutne krvavú hororovú komédiu.
Piatok 11. 9. 2020
21:05
Slovensko má už 38 obetí koronavírusu. V Nitre naň zomrel 65-ročný muž.
20:39
Ozbrojení Pil C a Loko Loko vykrádajú benzínku. Zabudli však na priemyselnú kameru.Ozbrojení Pil C a Loko Loko vykrádajú benzínku. Zabudli však na priemyselnú kameru.
19:25
Burger King sa vo Fínsku bozkával s maskotom McDonald's. Išlo o kampaň na podporu LGBT komunity.Burger King sa vo Fínsku bozkával s maskotom McDonald's. Išlo o kampaň na podporu LGBT komunity.
16:59
16:15
Fotky, z ktorých behá mráz po chrbte: 11. septembra si pripomíname najbrutálnejší teroristický útok proti USA.
14:32
Slováci objavili slabú stránku koronavírusu. Pracujú na účinnej vakcíne. „Identifikovali sme najslabšie miesta vírusu SARS-CoV-2 a inštruovali sme imunitný systém, aby sa zameral na tieto malé oblasti o veľkosti do 20-tich aminokyselín, za cieľom úplnej eliminácie vírusovej infekcie buniek. Výsledky z testu neutralizácie vírusu ukázali, že naša stratégia bola úspešná.
13:20
Čím vyššie emisie, tým drahšia registrácia. Minister Heger chce, aby si majitelia SÚV a športových áut priplatili.Čím vyššie emisie, tým drahšia registrácia. Minister Heger chce, aby si majitelia SÚV a športových áut priplatili.