Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 23. 12. 2020
17:20
Na čiernom trhu sa objavujú falošné vakcíny proti koronavírusu. Hygienici varujú Slovákov, aby si dávali pozor.Na čiernom trhu sa objavujú falošné vakcíny proti koronavírusu. Hygienici varujú Slovákov, aby si dávali pozor.
15:34
Zákaz vychádzania môže skončiť už počas sviatkov. Na jeho predĺženie chýbajú poslanci, ktorí sú v karanténe.Zákaz vychádzania môže skončiť už počas sviatkov. Na jeho predĺženie chýbajú poslanci, ktorí sú v karanténe.
14:14
Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému.Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému.
11:23
Rihanna vraj čelí žalobe. Mala použiť cudziu skladbu na komerčné účely bez povolenia.Rihanna vraj čelí žalobe. Mala použiť cudziu skladbu na komerčné účely bez povolenia.
10:41
Hotely zarobili na povinnej štátnej karanténe. Niekde za repatrianta dostali 409 eur, v štátnych zariadeniach stál len 130 eur.Hotely zarobili na povinnej štátnej karanténe. Niekde za repatrianta dostali 409 eur, v štátnych zariadeniach stál len 130 eur.
Utorok 22. 12. 2020