Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 6:25
Čas čítania 0:50
Lukáš Čelka

12-ročný chlapec, ktorý zorganizoval párty na školských toaletách, sa bude pravdepodobne tešiť novej technike

NEWS DJ-ING
Uložiť Uložené

Po medializácii vtipného príbehu si našiel mladý DJ svojich podporovateľov, ktorí sa rozhodli založiť dobrovoľnú zbierku na jeho novú techniku.

Ešte v nedeľu sme ťa informovali o mladíkovi, ktorého talent učitelia zrovna nepodporili. Dvanásťročný Cael Bell sa totiž rozhodol zorganizovať párty pre svojich spolužiakov na toaletách. Zábava však dlho netrvala, školský dozor párty rozpustil, zhabal mu techniku a zavolal jeho rodičom.

Odporúčané
Taliani postavili svojrázny počin. Kríženec pick-upu a limuzíny s výkonom 710 koní ide do výroby Taliani postavili svojrázny počin. Kríženec pick-upu a limuzíny s výkonom 710 koní ide do výroby 21. decembra 2020, 10:25

Po medializácii vtipného príbehu našiel mladý DJ svojich podporovateľov, ktorí sa rozhodli založiť dobrovoľnú zbierku na jeho novú, lepšiu hudobnú techniku, informoval o tom portál LadBible. Jej cieľom je vyzbierať 1000 libier, za ktoré chlapcovi kúpia buď profesionálnejší DJ-kontroler, notebook alebo výkonné reproduktory. Záleží hlavne na tom, koľko peňazí sa vyzbiera a čo si Ceal povie, že potrebuje.

Peniaze, ktoré zvýšia po nákupe techniky, pôjdu na zaplatenie terapie pre ľudí pôsobiacich v hudobnom priemysle

Zakladateľ zbierky Francis Cooper v jej popise uviedol, že Ceal Bell je mladá legenda, ktorá zorganizovala v škole na toaletách párty, avšak učitelia mu jeho techniku zhabali.  „Jeho iniciatíva pri zakladaní večierka by mala byť odmenená. Naším cieľom je získať pre neho lepšiu a väčšiu techniku,“ stálo v popise zbierky.

Zbierke, do ktorej prispievajú najmä ľudia, ktorí obľubujú večerný život v kluboch a DJ-i, sa teší aj mama mladého Ceala. Peniaze, ktoré po nákupe techniky pre chlapca zvýšia, poputujú do spoločnosti Listen Up Therapy, na zaplatenie terapie pre ľudí pôsobiacich v hudobnom priemysle.

Momentálne sa vyzbieralo na chlapcovu novú techniku 370 libier.

Domov
Zdieľať
Diskusia