Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 18. 12. 2020
8:18
Ministerstvo zahraničia zhrnulo zmeny, ktoré od dnešného dňa platia na hraniciach. Slovensko, Rakúsko a Česko si navzájom budú uznávať výsledky antigénových testov, krátke výjazdy na letiská sú povolené aj bez testu pri návrate.
Štvrtok 17. 12. 2020
18:47
Kto si dá dole rúško, pôjde „do kúta“, uvádza ruský letecký dopravca. Tých, čo odmietajú rúška chcú posadiť do zadnej časti lietadla.Kto si dá dole rúško, pôjde „do kúta“, uvádza ruský letecký dopravca. Tých, čo odmietajú rúška chcú posadiť do zadnej časti lietadla.
18:38
Emotívny Matovič nazval Sulíka idiotom (A ŽIADA DEMISIU)
16:18
15:24
Hororová séria Pach krvi je späť. Osadníci z lesov si na svoje čerstvé obete prichystali smrteľné pasce.Hororová séria Pach krvi je späť. Osadníci z lesov si na svoje čerstvé obete prichystali smrteľné pasce.
14:36
Očkovanie v Európskej únii začne koncom decembra. Treba zaočkovať 70 % populácie, tvrdí predsedníčka Európskej komisie.Očkovanie v Európskej únii začne koncom decembra. Treba zaočkovať 70 % populácie, tvrdí predsedníčka Európskej komisie.