Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 10. 1. 2021
10:03
Na Slovensku koronavírusu podľahlo ďalších 82 ľudí. Z PCR testov pribudlo 2 973 pozitívnych prípadov.
8:17
Sobota 9. 1. 2021
20:35
Rakúska ministerka skopírovala časť dizertačky na Slovensku. Pre podozrenie z plagiátorstva okamžite odstúpila.Rakúska ministerka skopírovala časť dizertačky na Slovensku. Pre podozrenie z plagiátorstva okamžite odstúpila.
18:04
Zverejnili platy zápasníkov UFC: Toľkoto zarobia Klein, Nurmagomedov a McGregor.Zverejnili platy zápasníkov UFC: Toľkoto zarobia Klein, Nurmagomedov a McGregor.
17:16
FOTO: V Španielsku toľko snehu nezažili 50 rokov. V Madride sa bežkujú v centre mesta.FOTO: V Španielsku toľko snehu nezažili 50 rokov. V Madride sa bežkujú v centre mesta.
15:46
Sulík si uťahuje z Matoviča legendárnym meme. SaS nemôže rozbiť koalíciu, aj bez nej by mala dosť poslancov.Sulík si uťahuje z Matoviča legendárnym meme. SaS nemôže rozbiť koalíciu, aj bez nej by mala dosť poslancov.
11:03
Aktualizované: Banská Bystrica horí, dokonca viac ako Nitra. Volajte župana, hygienika a ministra zdravotníctva, varujú analytici. Aktualizované: Banská Bystrica horí, dokonca viac ako Nitra. Volajte župana, hygienika a ministra zdravotníctva, varujú analytici.
9:19