Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 23. 12. 2020
15:34
Zákaz vychádzania môže skončiť už počas sviatkov. Na jeho predĺženie chýbajú poslanci, ktorí sú v karanténe.Zákaz vychádzania môže skončiť už počas sviatkov. Na jeho predĺženie chýbajú poslanci, ktorí sú v karanténe.
14:14
Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému.Vieme, čo všetko obsahuje vakcína proti koronavírusu od Pfizeru. Celé zloženie je verejne dostupné každému.
11:23
Rihanna vraj čelí žalobe. Mala použiť cudziu skladbu na komerčné účely bez povolenia.Rihanna vraj čelí žalobe. Mala použiť cudziu skladbu na komerčné účely bez povolenia.
10:41
Hotely zarobili na povinnej štátnej karanténe. Niekde za repatrianta dostali 409 eur, v štátnych zariadeniach stál len 130 eur.Hotely zarobili na povinnej štátnej karanténe. Niekde za repatrianta dostali 409 eur, v štátnych zariadeniach stál len 130 eur.
Utorok 22. 12. 2020
21:31
Vicepremiér Holý nechce povedať, či pricestoval z Británie s negatívnym PCR testom. Medzitým sa nakazili premiér aj ministri.