Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 17. 2. 2022
12:47
Lekári možno vyliečili prvú ženu z HIV. Pomohla im krv z pupočnej šnúry.Lekári možno vyliečili prvú ženu z HIV. Pomohla im krv z pupočnej šnúry.
10:45
Ukrajina vraj strieľala na proruských povstalcov. USA upozorňujú na zámienku, ktorá by mohla spustiť inváziu Ruska.Ukrajina vraj strieľala na proruských povstalcov. USA upozorňujú na zámienku, ktorá by mohla spustiť inváziu Ruska.
10:04
KORONAVÍRUS NA SLOVENSKU: Pozitivita PCR testov je 56 %.
9:13
VIDEO: Andrej Danko bojkotoval príchod vojakov USA. Bez dôkazov tvrdí, že u nás vojaci zostanú nastálo.VIDEO: Andrej Danko bojkotoval príchod vojakov USA. Bez dôkazov tvrdí, že u nás vojaci zostanú nastálo.
Streda 16. 2. 2022
21:23
Spojili sme sa s tromi mladými Rusmi, ktorí z krajiny odišli najmä z politických dôvodov. Všetci nazývajú Vladimira Putina diktátorom a v rusko-ukrajinskom konflikte stoja na strane Ukrajiny. „Jeden 70-ročný muž má bohužiaľ moju krajinu v hrsti už 20 rokov. Kým bude nažive, pre celý svet bude predstavovať hrozbu,“ povedal nám politický emigrant Dimitrij Valuev.
15:55
Duna 2 sa začína nakrúcať koncom tohto leta. Režisér prezradil, že rod Harkonnenovcov dostane väčší priestor.Duna 2 sa začína nakrúcať koncom tohto leta. Režisér prezradil, že rod Harkonnenovcov dostane väčší priestor.