Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 15:45
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Cibulková zorganizovala synovi luxusnú oslavu 1. narodenín hodnú kráľovskej rodiny. Darovala mu outfit od Dioru a mini Jeep

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ PROMINENTI
Uložiť Uložené

Služobníctvo, prominentní hostia a mini Jeep. Aj takto oslavujú deti slovenských prominentov.

Bývalá tenistka Dominika Navara Cibulková s manželom Michalom Navarom zorganizovali svojmu synovi Jakubkovi na jeho prvé narodeniny oslavu, ktorú by jej pokojne mohli závidieť aj deti z kráľovskej rodiny. Luxusná párty sa niesla vo vintage duchu s drahým kateringom, so služobníctvom, prestretými stolmi, súkromným barom a s rôznymi ďalšími vychytávkami.

Odporúčané
Kylie Jenner vybudovala svojej dcére na 1. narodeniny vlastný zábavný park. DJ Khaled jej daroval prvú Chanel kabelku Kylie Jenner vybudovala svojej dcére na 1. narodeniny vlastný zábavný park. DJ Khaled jej daroval prvú Chanel kabelku 10. februára 2019, 17:45

Nechýbali ani prominentní hostia a priatelia Navarovcov, ako napríklad osobný stylista a personal shopper bývalej tenistky Cibulkovej Andrej Kusalík či úspešná podnikateľka a šéfka poprednej estetickej kliniky ENVY Natália Selveková. Samozrejme, pompéznu oslavu si nenechala ujsť ani najbližšia rodina.

cibulkovej syn oslava
Zdroj: Instagram/@natalia.envy, @domicibulkova
Späť
Zdieľať
Diskusia