Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2021, 10:30
Čas čítania 1:11
Katarína Danková

Udržateľnosť je trendy. Inšpiruj sa skvelými outfitmi a značkami, ktoré myslia na planétu

Udržateľnosť je trendy. Inšpiruj sa skvelými outfitmi a značkami, ktoré myslia na planétu
Zdroj: Unsplash/Jess Harper
MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL OUTFITY UDRŽATEĽNOSŤ
Uložiť Uložené

Udržateľnosť nie je nudná! Dôkazom je šesť trendy outfitov zložených zo slovenských a zahraničných ekologickejších značiek.

Ak si myslíš, že udržateľnosť je nudná, fádna a jednoliata, presvedčíme ťa, že sa na to pozeráš zle. Nemusíš si šatník vyskladať iba z udržateľného oblečenia. Stačia ti základné kúsky, ktoré budeš vedieť kombinovať s ktorýmkoľvek iným kúskom v skrini. Variabilnosť a množstvo kombinácií od výmyslu sveta a každý deň nadčasový a svieži outfit. No neznie to super?

Odporúčané
Poznáme najhorúcejšie módne značky za prvý štvrťrok 2021. Je medzi nimi aj tvoja obľúbená? Poznáme najhorúcejšie módne značky za prvý štvrťrok 2021. Je medzi nimi aj tvoja obľúbená? 30. apríla 2021, 17:28

Outfity sme síce vyskladali z viacerých udržateľnejších značiek, no ak ťa inšpirujeme čo i len jedným ekokúskom alebo značkou, budeme radi. Okrem zahraničných značiek sme do niektorých outfitov zaradili aj tie slovenské, ktoré sa odevy či obuv snažia robiť udržateľnejšou formou.

Veci vyrobené eticky v súlade s prírodou zmiešaj s niečím, čo už možno v skrini máš, aj keď je to z fast fashion obchodu. Dôležité je uvedomiť si potrebu zmeniť nezodpovedné nákupné správanie a skutočne si premyslieť, či danú vec naozaj potrebuješ, prípadne či vieš a dokážeš staršie kúsky upcyklovať.

Priprav sa na pár inšpiratívnych skvelých dámskych a pánskych outfitov, vďaka ktorým spravíš krok vpred a pričiníš sa o ekologickejšiu budúcnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia