Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2021, 17:28
Čas čítania 0:53
Katarína Danková

Poznáme najhorúcejšie módne značky za prvý štvrťrok 2021. Je medzi nimi aj tvoja obľúbená?

MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Gucci, Nike a Dior. Prvá TOP trojica! Vieš si tipnúť ďalšie značky?

Lyst Index je štvrťročný rebríček najhorúcejších značiek a výrocov v oblasti módy. A práve teraz zverejnil zoznam značiek, ktoré sa za uplynulý štvrťrok 2021 stali najvyhľadávanejšími a najpopulárnejšími na svete. 

Odporúčané
Nosí ich A$AP Rocky, Rihanna, ale aj Dalyb. Spoznaj mladé módne značky, ktoré sa oplatí sledovať v roku 2021  Nosí ich A$AP Rocky, Rihanna, ale aj Dalyb. Spoznaj mladé módne značky, ktoré sa oplatí sledovať v roku 2021 3. februára 2021, 16:40

Nie je nič prekvapivé, že svoje prvenstvo si drží módny dom Gucci. K tomuto víťazstvu mu pomohli módne spolupráce s Bilie Eilish či Harrym Stylesom, ktoré sa na internete často stávali najdiskutovanejšími témami. Ruku k dielu pridal aj pripravovaný film House of Gucci s Lady Gaga a Adamom Driverom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LYST (@lyst)

Za pätami talianskej módnej značky je Nike. Vďaka inovatívnemu spôsobu obúvania tenisiek Go FlyEase, pri ktorom netreba používať ruky, sa o značke začalo hovoriť ešte viac. Čo však šokovalo celý svet, boli „satanove“ tenisky MSCHF rapera Lila Nasa X. Značka Nike však kolektív MSCHF zažalovala pre kontroverzne upravený pár tenisiek s ľudskou krvou a pentagramom.

Domov
Zdieľať
Diskusia