Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2021, 21:20
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Nike predstavuje prvé tenisky, ktoré si obuješ pohodlne bez pomoci rúk

Nike predstavuje prvé tenisky, ktoré si obuješ pohodlne bez pomoci rúk
Zdroj: Nike
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Model s názvom GO FlyEase bude pre širokú verejnosť dostupný ešte v priebehu tohto roku.

Nike opätovne potvrdzuje svoju pozíciu najinovatívnejšej športovej značky. Len pred niekoľkými hodinami nám totiž vedenie oficiálne predstavilo úplne novú siluetu GO FlyEase, ktorú si obuješ, respektíve vyzuješ pohodlne a bez akejkoľvek pomoci rúk

Táto čerstvá novinka pozostáva z dvoch navzájom prepojených častí, ktoré sa ohýbajú vďaka bočným pántom a nositeľovi zakaždým poskytujú maximálny komfort. 

Nike predstavuje prvé tenisky, ktoré si obuješ pohodlne bez pomoci rúk
Zdroj: Nike
Odporúčané
Móda Refresher: Sleduj najzaujímavejšie outfity Sloveniek a Češiek za prvý mesiac v roku 2021   Móda Refresher: Sleduj najzaujímavejšie outfity Sloveniek a Češiek za prvý mesiac v roku 2021 1. februára 2021, 11:06

Samotné tenisky sú postavené na pevnej platforme, ktorá umožňuje zabezpečenie chodidiel v úplne otvorenom a taktiež aj zatvorenom stave. Okrem toho disponujú ďalšími technologickými vychytávkami ako napríklad „Kickstand Hell“, ktorá je navrhnutá na princípe napodobňovania toho, ako si ľudia bežne obúvajú topánky či „Diving Board“, vytvárajúcou súvislú stielku pre pohodlie a stabilitu pri chôdzi. 

Model GO FlyEase nie je určený len pre vrcholových športovcov, ale aj na každodenné nosenie. Tento dizajnový hybrid viacerých známych siluet z dielní Nike bude pre širokú verejnosť dostupný ešte v priebehu tohto roku, pričom cena zatiaľ nie je známa, ale určite nebude nižšia ako 200-250 eur za pár. 

Pre Dezeen povedala pár slov k týmto futuristickým kráskam aj členka vedenia Nike a americká paralympijska triatlonistka menom Sarah Reinersten. 

Obuv je už dlhý čas trochu staromódna v tom, že si šnúrky zaviažeme a rozviažeme. Ide o značne modernejší a elegantnejší spôsob obúvania, respektíve vyzúvania tenisiek. Je ľahší a dokonca o ňom ani nemusíte premýšľať. 

NikeNikeNikeNike
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia