Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2021, 12:30
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Kevin Spacey si zahrá v prvom filme od obvinenia zo sexuálneho obťažovania. Hrať bude detektíva vyšetrujúceho pedofila

Kevin Spacey si zahrá v prvom filme od obvinenia zo sexuálneho obťažovania. Hrať bude detektíva vyšetrujúceho pedofila
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Kevin Spacey dostal novú rolu v talianskom filme a my z toho vôbec nemáme radosť.

Kevina Spaceyho začali v roku 2017 obviňovať zo sexuálneho obťažovania a znásilnenia viaceré hollywoodske osobnosti. K dnešnému dňu je ich takmer 20 a súdne ťahanice budú herca sprevádzať ešte nejaký ten čas. Spacey údajne sexuálne obťažoval aj maloletých, takže si k nálepke sexuálneho predátora „vyslúžil“ aj titul pedofila. Za posledné štyri roky nenatočil vôbec nič a všetci sa od neho, logicky, dištancovali. 

Odporúčané
Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy 20. mája 2021, 14:30

Na internet však prenikla správa, že Kevin Spacey si zahrá vo svojom prvom filme od prevalenia kauzy. Indiewire informuje, že v talianskej snímke L’uomo Che Disegno Dio si zahrá detektíva vyšetrujúceho pedofila. Názor si urob sám...

Producent snímky Louis Nero povedal, že Spaceyho obsadil pre jeho herecký talent. Zároveň dodal, že obvinenia voči nemu nie sú založené na pravde. Spacey by vo filme mal mať vedľajšiu rolu. 

House of Cards
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia