Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Cvičisko.
27. mája 2021, 16:05
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Do fitka vo veľkom štýle? Vyhraj možnosť zahrať si golf s PilC, päť osobných tréningov na Cvičisku a k tomu strih od MMG Barbers

Do fitka vo veľkom štýle? Vyhraj možnosť zahrať si golf s PilC, päť osobných tréningov na Cvičisku a k tomu strih od MMG Barbers
Zdroj: Cvicisko.sk
ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Aby bol tvoj návrat do fitka zaujímavejší, Cvičisko ti ponúka možnosť vyhrať unikátny balíček služieb.

Obľúbené bratislavské fitko Cvičisko, ktoré nájdeš už v dvoch lokalitách (Kramáre a Ružinov), patrí medzi prevádzky, ktoré mohli nedávno otvoriť svoje brány po uvoľnení opatrení. Aby ti návrat do fitka urobili ešte zaujímavejším, na Cvičisku si pre teba pripravili atraktívnu súťaž, v rámci ktorej môžeš vyhrať balíček služieb. 

Ten zahŕňa možnosť zahrať si golf s obľúbeným raperom PilC-om, získať päť osobných tréningov zdarma a k tomu free strih od Maroša „Benza“ Ihnáta, slovenského top barbera, ktorý zakladal legendárne MMG Barbers. 

Maroš „Benzo“ Ihnát.
Maroš „Benzo“ Ihnát. Zdroj: MMG Barbers

Preto ak máš záujem o tento jedinečný set služieb, zapoj sa do súťaže. Trvanie súťaže je naplánované do 10. júna 2021, následne budú chalani vyberať víťaza, preto sleduj Cvičisko.sk, aby si sa dozvedel, či si vyhral/-a práve ty.

CHCEM SA ZAPOJIŤ DO SÚŤAŽE

Cvičisko vzniklo v októbri 2015. Odštartovalo ho šesť nadšencov, ktorí chceli pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl na zdravší. V súčasnosti môžeš Cvičisko nájsť na Stromovej 54/A na bratislavských Kramároch a na Prievozskej 6 v Ružinove. Toto netradičné bratislavské fitko pritom obľubujú aj mnohé známe osobnosti, ako napríklad Sajfa s Veronikou Ostrihoňovou, Selassie, markeťák Kamil Aujeský alebo biohacker Michal Fehér. 

Cvičisko
Zdroj: Cvicisko.sk

V Cvičisku sú ti k dispozícii odborníci, študenti a absolventi FTVŠ, ktorí ti pomôžu nastaviť ciele a cestu k nim prostredníctvom tréningu. Rovnako tak na teba v prípade potreby dohliadnu. Okrem toho sa vždy postarajú aj o dobrú náladu, pretože v Cvičisku nájdeš okrem profi služieb aj skvelú komunitu makačov.

Domov
Zdieľať
Diskusia