Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2021, 10:21
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Vlak pri nehode v Banskej Bystrici zdemoloval autobus na železničnom priecestí. Náraz ho takmer odhodil až do rieky

NEWS
Uložiť Uložené

Vážna dopravná nehoda sa odohrala dnes ráno v banskobystrickej mestskej časti Iliaš.

V Banskej Bystrici došlo dnes ráno k zrážke autobusu a vlaku. Nehoda sa odohrala v banskobystrickej mestskej časti Iliaš, kde sa osobný vlak na železničnom priecestí zrazil s autobusom MHD. Náraz vlaku zdemoloval prednú časť autobusu a zničil aj svetlá označujúce železničné priecestie, uvádza MY Bystrica.

Na mieste nehody zasahovalo 13 hasičov so štyrmi kusmi techniky, pričom v autobuse sa podľa predbežných informácií mali nachádzať traja alebo štyria ľudia.

Hovorca krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Matúš Kondela nemohol k záchrannej akcii poskytnúť žiadne bližšie informácie, pretože zásah stále prebiehal.

 

AKTUÁLNE: VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA NA ŽELEZNIČNOM PRIECESTÍ Polícia aktuálne dokumentuje dopravnú nehodu na železničnom...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, March 10, 2021

Autobus s pohonom na stlačený zemný plyn (CNG) skončil po zrážke zdemolovaný a prevrátený na boku. Z fotografií z miesta nehody, ktoré na Facebooku zdieľali banskobystrickí policajti, vyplýva, že nechýbalo veľa a autobus mohol náraz odhodiť až do blízkej rieky.

Domov
Zdieľať
Diskusia