Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah TV Markíza
6. marca 2021, 14:56
Čas čítania 0:27
Denisa Bodková

Slovenského stredoškoláka zatkla polícia. Boli sme u neho doma (Vlog)

REFRESHER PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Vo vlogu uvidíš zákulisie veľkej televíznej šou a možno ti prezradíme aj to, koľko zarobia herci v seriáli Pán profesor.

V najnovšom vlogu sme vyspovedali štyroch hercov z populárneho seriálu Pán profesor, ktorý 1. marca odštartoval na TV Markíza už svoju druhú sériu.

Vo vlogu uvidíš zákulisie veľkej televíznej šou a možno ti prezradíme aj to, koľko herci v seriáli zarobia. Martin Klinčúch, Erik Žibek, Krištof Králik a napokon aj Alex Lukáčová sa nám postavili pred kameru a prezradili novinky z druhej série.

S akými problémami budú zápasiť ich postavy a ako hereckí kolegovia spolu vychádzajú, sa dozvieš v tomto videu. Celý vlog nájdeš aj na našom youtubovom kanáli

 
Seriál Pán profesor môžeš sledovať každý pondelok o 20.30 h na TV Markíza. A ak sa ti nechce čakať, môžeš si jednu časť pozrieť v predstihu na VOYO.

Domov
Zdieľať
Diskusia