Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 10:40
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Veronika Remišová: Kollárov odchod ma mrzí, sklamal voličov. Byť nezaradeným je síce pohodlné, ale zbytočné

POLITIKA VERONIKA REMIŠOVÁ ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Podľa Remišovej je škoda, že sa Kollár vzdal možnosti „meniť aspoň niektoré veci k lepšiemu“.

Predsedníčku Za ľudí Veroniku Remišovú mrzí, že poslanec Národnej rady SR Miroslav Kollár opúšťa klub Za ľudí, ako aj stranu. K tomuto kroku podľa nej smeroval, odkedy prehral v boji o predsedu strany. Kollár mal podľa Remišovej mandát od voličov Za ľudí, ktorých sklamal. Dodala, že byť nezaradeným poslancom je síce pohodlné, ale zbytočné.

Odporúčané
Končím, oddnes už nie som Matovičov poslanec, píše Miroslav Kollár. Vystupuje aj z poslaneckého klubu Za Ľudí Končím, oddnes už nie som Matovičov poslanec, píše Miroslav Kollár. Vystupuje aj z poslaneckého klubu Za Ľudí 17. februára 2021, 8:20


„Strana Za ľudí má stále rovnaké hodnoty a program, ktorý presadzuje a Miroslav Kollár mal tento mandát od našich voličov, ktorých sklamal,“ uviedla v stanovisku Remišová. Podľa Remišovej je škoda, že sa Kollár vzdal možnosti „meniť aspoň niektoré veci k lepšiemu“.

Domov
Zdieľať
Diskusia