Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2021, 10:43
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Elon Musk rozbil novú sociálnu sieť Clubhouse, jeho slová o Bitcoinoch a ceste na Mars streamovali desaťtisíce ľudí

NEWS ELON MUSK
Uložiť Uložené

Vznikli desiatky rôznych streamov, keďže s najbohatšiemu mužovi sveta sa mohlo pripojiť len 5-tisíc ľudí v jeden moment.

Najbohatší muž sveta Elon Musk sa pripojil na sociálnu sieť Clubhouse, ktorej čaro spočíva okrem jedinečnej funkcionality aj v obmedzenom prístupe. Vstup je povolený iba na pozvánku a dobyt po nich je obrovský. Platforma už síce dorazila aj na Slovenskoj je však limitovaná len na iphony a vytvorila si imidž neprístupnej sociálnej siete.

Odporúčané
Nová sociálna sieť Clubhouse pobláznila Slovákov, na Bazoši predávajú pozvánky za desiatky eur Nová sociálna sieť Clubhouse pobláznila Slovákov, na Bazoši predávajú pozvánky za desiatky eur 1. februára 2021, 6:41

Ešte oveľa viac sa túžba pripojiť sa ukázala po príchode technologického vizionára Elona Muska. Clubhouse ukázal svoje limity, ale aj vynaliezavosť používateľov. Do miestnosti sa mohlo s najbohatším mužom sveta pripojiť len 5-tisíc ľudí, okamžite však vzniklo hneď niekoľko ďalších beznádejne plných miestnosti, ktoré jeho slová streamovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia