Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2021, 20:25
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

6ix9ine je ako Joker. Dokumentárny film zachytáva, ako sa z nevýrazneho chlapca stáva „superzločinec“

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Sleduj trailer uvádzajúci dokumentárnu sériu, ktorej súčasťou bude aj exkluzívny rozhovor s Tekashim po prepustení z väzenia.

Zatiaľ poslednýkrát sa Tekashi o slovo z vlastného instagramového profilu prihlásil v septembri minulého roku, od vtedy sme o ňom počuli len výnimočne. Skôr negatívne správy nesúviseli s hudbou, ale zdravotným stavom a následnou údajnou potyčkou. 

Teraz má verejnosť možnosť pripraviť sa na ďalšiu dokumentárnu sériu, ktorá bude tentokrát už aj s účasťou samotného rapera. Novým trailerom totiž Showtime oznamuje vydanie 3-dielnej série s názvom Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine. Do dokumentu poskytol Tekashi po prepustení aj exkluzívny rozhovor, ktorý bude prvou serióznejšou sondou do života rapera z jeho vlastnej perspektívy. 

Nedávno uzrel svetlo sveta aj dokument od Hulu, ktorý mapoval Tekashiho kariéru od nevýrazného chlapca zo sídliska až po obrovskú hviezdu. V ňom však odmietol 6ix9ine účinkovať, videli sme však aspoň Slovákov z F*CK THEM, ktorí porozprávali o svojich skúsenostiach s dúhovým Danielom.

Domov
Zdieľať
Diskusia