Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 12:39
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

Zomrel známy gurmán Peter Justin Topoľský, bol pozitívny na koronavírus

NEWS
Uložiť Uložené

Zomrel vo veku 69 rokov.

Zomrel moderátor Peter Justin Topoľský, podľa informácií Plus 7 dní a Nového Času sa vraj nakazil koronavírusom a izoloval sa vo svojom bratislavskom byte. Posledný status napísal na Facebook v stredu večer. „Ležal doma izolovaný, mamu odsťahoval k opatrovateľke, aby ju nenakazil. Každý mu tam nosil jedlo. Vravel, že nech už mu nikto nič nenosí, lebo toho má dosť,“ povedal zdroj pre Plus 7 dní.  Zdroj blízky Topoľskému potvrdil, že sa izoloval, aj pre Nový Čas.

Jeho blízky priateľ Peter Krajčír sa s ním v dojemnom krátkom statuse rozlúčil. „Justinku, vďaka Ti za štyridsať rokov, ktoré sme sa poznali. Prvé stretnutie mám pred očami stále. Bol si skvelý kamarát a ďakujem Ti za všetko.“

„Volali mi to známi, stále nedokážem tomu uveriť. Ešte v stredu mi posielal vianočnú pesničku. Bol mladý na to, aby odišiel z tohto sveta,“ povedala zarmútene módna návrhárka Rebecca Justh, Topoľského blízka priateľka. Topoľský ešte v júni skončil v nemocnici pre obavy z koronavírusu. V tom čase kašľal a necítil sa dobre. Veľmi veľa cestoval, v októbri bol v New Yorku päťkrát, a keďže chcel chrániť svoju rodinu, radšej šiel do nemocnice. Testovali ho trikrát, povedal pre Nový Čas.

Moderátor zomrel vo veku 69 rokov, známy je napríklad z markizáckych relácií Hvezdáreň a neskôr Ako chutí svet. Kariéru však začal ešte v detstve, účinkoval vo filme Tajomstvo železnej debny. Veľkú časť dospeláckeho života prežil v USA.

Odporúčané
Zomrel herec Štefan Kožka. Zabával nás ako veterinár v Hornej Dolnej Zomrel herec Štefan Kožka. Zabával nás ako veterinár v Hornej Dolnej 14. decembra 2020, 22:12
Domov
Zdieľať
Diskusia