Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2020, 18:40
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

„Jsem slepý ku**a, slepý jsem.“ Obviazaný Pavol Rusko ako slovenská verzia Venoma či nový hádač v Inkognite

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prinášame ti výber tých najlepších memečiek, ktoré ironizujú situáciu s Pavlom Ruskom.

Najvyšší súd dnes rozhodol o vzatí Pavla Ruska do väzby, kde pobudne až do odročeného pojednávania v kauze zmenky. Na ňom sa má 12. a 13. januára rozhodnúť o Ruskovom treste, rovnako ako aj o treste Mariana Kočnera v tejto kauze. Obom hrozí až 19-ročný trest odňatia slobody.

Média zverejnili sériu fotografií zachytávajúcich Pavla Ruska v sprievode príslušníkov PZ SR, ktorý prichádzal na dnešné pojednávanie do budovy Najvyššieho súdu. Oči mal pritom zalepené zdravotníckymi gázami. V predvečer pojednávania ho mali obliať neznámou tekutinou, podľa jeho slov pravdepodobne kyselinou. Spolupracovať s doktormi však údajne odmietal.

Odporúčané
Cecove meme: Kotlebovci sa mi vyhrážajú, že mi zabijú deti (Rozhovor) Cecove meme: Kotlebovci sa mi vyhrážajú, že mi zabijú deti (Rozhovor) 6. septembra 2020, 16:39

Fotografií niekdajšieho riaditeľa Televízie Markíza či ex-ministra hospodárstva s previazanými očami sa však okamžite chytili mnohé satirické stránky a internetoví komici, ktorí sa na bizarnom zjave zabávajú. 

Vznikli preto mnohé vtipné meme obrázky, podľa ktorých je Pavol Rusko napríklad novým hádačom v relácii Inkognito, slovenská verzia superhrdinu Venoma, či hovorí známu hlášku Boleka Polívku z filmu Roming: „Jsem slepý ku**a, slepý jsem.“ Prinášame ti výber tých najlepších memečiek, ktoré ironizujú situáciu s Ruskom.

Domov
Zdieľať
Diskusia