Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2020, 8:54
Čas čítania 0:52
Daniel Mikolášik

Najkvalitnejšie PCR testy slovenského vedca putujú do Vatikánu. Pápežovi ich osobne odovzdá Zuzana Čaputová

NEWS PÁPEŽ PAVOL ČEKAN ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka odcestovala na svoju prvú oficiálnu návštevu Svätej stolice. Pri tejto príležitosti pápežovi Františkovi odovzdá Čekanove PCR testy.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová odcestovala v nedeľu na svoju prvú oficiálnu návštevu Svätej stolice. Dnes, v pondelok, sa oficiálne prvýkrát stretne s pápežom Františkom, odkedy je vo funkcii hlavy štátu.

Odporúčané
Zuzana Čaputová je najdôveryhodnejšou osobnosťou slovenskej politiky. Kotleba a Fico sú na opačnom konci rebríčka Zuzana Čaputová je najdôveryhodnejšou osobnosťou slovenskej politiky. Kotleba a Fico sú na opačnom konci rebríčka 13. decembra 2020, 16:10

Okrem Svätého Otca sa hlava štátu stretne s emeritným kardinálom Jozefom Tomkom a rokovať bude so štátnym sekretárom Svätej stolice Pietrom Parolinom. Po oficiálnych stretnutiach vo Vatikáne prezidentka navštívi Baziliku sv. Klimenta, v ktorej položí kvety k hrobu sv. Cyrila.

Domov
Zdieľať
Diskusia