Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 14:22
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Futbalistka si odmietla uctiť Maradonu minútou ticha a sadla si: Bol to násilník, k ženám sa správal strašne

NEWS DIEGO MARADONA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Smrť legendárneho futbalistu Diega Maradonu rozvášnila celý športový svet, nie všetci sú však nadšení, keď mu majú vzdať svoju úctu.

Futbalistka španielského tímu Viajes Interrias FF Paula Dapena si nemyslí, že si zosnulý legendárny futbalista Diego Maradona zaslúži takú poctu, akej sa mu po smrti dostáva. Kým jej spoluhráčky s hrdosťou stáli a pred zápasom si uctievali Maradonu minútou ticha, ona si na protest sadla a obrátila sa im chrbtom. 

Chcela tak vyjadriť svoj názor na to, ako Diego Maradona žil. Argentínčan bol podľa nej násilníkom, ktorý sa k ženám nesprával úctivo. 

„25. novembra (deň, kedy zomrel Maradona) je v kalendári Medzinárodný deň násilia na ženách. Nevšimla som si, že by sa niekedy robili podobné gestá za obete týchto činov. Takže nie som ochotná držať minútu ticha za násilníka a pedofila,“ povedala podľa portálu aktualne.cz pre miestny server Pontevedra Viva futbalistka Paula Dapena. Dodáva tiež, že Maradonove kvality uznáva, veľký hráč však podľa nej musí byť aj veľkým človekom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia