Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 20:52
Čas čítania 1:00
Lukáš Čelka

Mladíci brutálne dobili 50-ročnú ženu: Jedného z nich chytala za koleno, ten si však myslel, že ho obťažuje druhý muž

NEWS
Uložiť Uložené

Brutálnemu útoku malo predchádzať nedorozumenie.

Brutálnemu útoku na 50-ročnú ženu malo podľa polície predchádzať nedorozumenie. Zbili ju dvaja muži, s ktorými popíjala alkohol v jednom byte. Žena skončila dobitá s viacerými zlomeninami a obnažená pred bytovkou.

Odporúčané
17-ročná Judita je vinná z brutálnej vraždy spolužiaka Tomáša. Dostala trest viac ako 12 rokov vo väzení 17-ročná Judita je vinná z brutálnej vraždy spolužiaka Tomáša. Dostala trest viac ako 12 rokov vo väzení 27. novembra 2020, 11:07

Celý konflikt sa začal tým, že žena potužená alkoholom mala chytať jedného z mužov popri popíjaní za stehno. Ten si to však v opitosti vysvetlil tak, že ho obťažuje druhý muž.  „Policajtom neskôr uviedol, že sa tohto konania zľakol a nezhoda medzi nimi mala byť príčinou, prečo ženu nakoniec napadli. Útokom jej spôsobili zlomeniny a pomliaždenia tváre. Po bitke ju vyhodili pred dvere bytu a odišli. Asi po hodine sa starší z mužov k opitej žene vrátil a násilne ju vytiahol von z bytovky. Obnaženej žene, ktorá ležala bezmocne na zemi, privolali okoloidúci pomoc,“ stálo v príspevku polície na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia