Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 10:51
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Budú padať aj mená ministrov, Jankovská ešte nepovedala všetko, myslia si kandidáti na policajného prezidenta

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Peter Kovařík a Štefan Hamran sú prvými kandidátmi na post šéfa polície, ktorý kedysi zastával Tibor Gašpar. V relácii Na Telo odpovedali na náročné otázky o fungovaní polície.

„Je zrejmé, že nepustila všetko, čo vedela,“ komentoval výpoveď Moniky Jankovskej kandidát na policajného prezidenta a veliteľ LYNX Commanda Štefan Hamran. Povedal to v TV Markíza s tým, že podľa neho zatiaľ nevymenovala všetkých, o ktorých trestnej činnosti sa vie vyjadriť. Hamran zároveň konštatuje, že Monika Jankovská riskuje, že sa zapletie do svojich poloprávd, pretože na akciách Búrka a Víchrica pracujú najlepší vyšetrovatelia.  

Podľa ďalšieho kandidáta na policajného prezidenta Petra Kovaříka Monika Jankovská môže mať problém, keď vypovedá spôsobom „niečo poviem, niečo nepoviem,“ pretože vypovedať o rovnakých skutkoch budú aj iní svedkovia. „Ak výpoveď nebude dôveryhodná, prokurátor nemusí pristúpiť na kooperáciu s obvineným a potom to môže mať pre obvineného fatálne dôsledky,“ skonštatoval dočasný policajný prezident. 

Domov
Zdieľať
Diskusia