Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Sony PlayStation.
23. novembra 2020, 15:34
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Žiadna aktivita na sociálnych sieťach. Nová konzola PlayStation pohltila slovenských influencerov

OSOBNOSTI INFLUENCERI PS5
Uložiť Uložené

Explo aj Kali odhalili, čo bolo v záhadnom balíku, ktorý bol zodpovedný za ich odmlku na sociálnych sieťach.

Pred pár dňami sme písali o slovenských influenceroch, konkrétne Explovi, Kalim a Asimisterovi, ktorí po tom, čo si prevzali balík, zrazu prestali byť aktívni na sociálnych sieťach. V prípade influencerov je to celkom zvláštne, vzhľadom na to, že sa svojich fanúšikov na poslednej story pýtali, čo by mohlo byť v balíku a neodpovedali niekoľko dní. Po pár dňoch nečinnosti sa objavili prvé stories a prišlo rozuzlenie celej záhady. 

Čo by mohlo mužov zabaviť na niekoľko dní za sebou tak, aby prestali vnímať svet navôkol? Ak v tom nie je žena, tak jednoznačne nejaké hry. Po odmlke influencerov sa na ich stories ukázalo, že práve balík z ich stories bol zodpovedný za ich nečinnosť. Čo v ňom bolo? Nová PlayStation®5. 

Niet pochýb o tom, že nová konzola PS5 je poriadne namakaná, keď sa chalani od nej nedokázali odtrhnúť od momentu, čo ju vybalili zo škatule. Vo svojich stories si ju pochvaľuje aj Explo, ktorý hovorí, že je z nej unesený. Veľmi sa mu páči ovládač, ktorý podľa jeho slov „robí s vami všetko.“  Znamená to, že sa prispôsobuje tvojej hre a vďaka vibráciám ti zlepšuje zážitok z hrania. Explo tiež v storkách spomína, že sa s ovládačom musíte nakláňať podľa potreby. Neskrýva nadšenie a vo svojom príbehu fanúšikom odkazuje, že ide ešte testovať. 

ps5, explo, influenceri
Zdroj: Instagram @expl0ited_
Explo, Exploited, storky, PS5
Zdroj: Instagram @expl0ited_

Podobné nadšenie z novej konzoly mal aj Kali, ktorý vo svojom príspevku spomína, že ho podobne ako Expla nadchli funkcie ovládača, preto poprosil svoju manželku o  “opúšťak“ aspoň na dva dni. 

PS5, play station 5, kali, influenceri
Zdroj: Instagram @dezertkalimusic
ps5, influenceri
Zdroj: Instagram @dezertkalimusic

Nová PS5 ťa vďaka novým funkciám pohltí 

Nová konzola má hneď viacero funkcií, vďaka ktorým sa nechajú hrou pohltiť aj tí, ktorí hrám až tak neholdujú. Samostatnú pozornosť treba určite venovať bezdrôtovému ovládaču, ktorý so spätnou väzbou hmatu a dynamickým efektami absolútne zvýrazní zážitok z hrania. 

Okrem toho však konzola poteší hráčov bleskovým načítaním, prepracovanou grafikou, ktorú si môžeš užívať na 4K televízore a vďaka technológii HDR hry doslova žiaria až neuveriteľne realistickými farbami. Konzola PS5 je navyše kompatibilná aj s rozlíšením 8K, takže je pochopiteľné, že potom nemáš čas pridať ani stories pre fanúšikov.

Spolu s techológiou Tempest 3D AudioTech s kompatibilnými slúchadlami sa môžeš do hrania ponoriť aj vďaka dokonalej zvukovej kulise a budeš mať pocit, že zvuk prichádza z každého smeru. Majiteľov predchádzajúcej generácie konzol poteší spätná kompatibilita, takže si môžeš aj na novej PS5 zahrať staršie hry pre systém PS4.

Domov
Zdieľať
Diskusia