Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2020, 10:34
Čas čítania 0:49
Sponzorovaný obsah

Kuriér im doniesol balíček a odvtedy o nich nik nepočul. Čo sa stalo so známymi slovenskými influencermi?

OSOBNOSTI INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Explo, Kali ani Asimister nepridali žiaden príspevok či story, odkedy u nich videli kuriéra s balíčkom.

Influencer bez storky a príspevku na sociálnych sieťach je ako učiteľ bez študentov. Je to nanajvýš podozrivé, hlavne ak predtým svojim fanúšikom nedal vedieť, že si dáva pauzu. Bez toho, aby niečo na svojich sociálnych sieťach oznámili, už dlhšiu chvíľu nič nepridali ani Explo, Kali a Asimister. Kam sa tak záhadne podeli?

Všetci traja pridali do svojich stories, že im prišiel balík, Explo povedal, že sa nevie dočkať na to, ako krabicu rozbalí, Kali a Asimister sa vyjadrili, že netušia o čo ide. Na storkách vidíme, že je balík len ťažko indentifikovateľný, žiaden odosielateľ ani označenie značky, skrátka obyčajná krabica. Svojich fanúšikov sa opýtali, čo by v balíku mohlo byť, no vôbec im neodpovedali, čo nebýva zvykom.

Podozrivé je, že v rovnakom čase “zmizli“ všetci traja, po tom, čo dali na svoje storky, že im prišiel balíček. Ani jeden z nich nevie poriadne o čo ide, opisujú ho ako poriadne ťažký a viac sme sa už nedozvedeli. Všetci by sme čakali, že nám to povedia v ďalších stories, no tam už viac ako dva dni nič nepribudlo. 

influenceri, slovenskí influenceri, balík, stories
Zdroj: Instagram @expl0ited_, @dezertkalimusic, @asimistermt

Na správy nereagujú a ich sociálne siete zastali v čase. Nuž, zjavne nám neostáva nič iné, iba dúfať, že sú chalani v poriadku a čakať či sa čoskoro ozvú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia