Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Mobile Outfitters Slovakia
20. januára 2021, 11:09
Čas čítania 4:34
Sponzorovaný obsah

Tvoj mobil nepotrebuje ochranné sklo ani obal. O jeho bezpečie sa postará jediná fólia

TECH
Uložiť Uložené

Tieto produkty ochránia pred škrabancami či nárazmi akékoľvek technologické gadgety.

Každý si s novým mobilom kupuje aj ochranné sklo a púzdro. Čím viac sú mobily a všetky ostatné gadgety viac smart, tým sú aj krehkejšie. Zbytočne si vyberáš dizajn svojho telefónu, keď ho nakoniec aj tak schováš do púzdra, ktoré telefón dokonca ešte zväčšuje. Svoj mobil však môžeš chrániť pred nárazmi a škrabancami s ochrannými technológiami od Mobile Outfitters, ktoré sú doslova neviditeľné a vyrobené z polyuretánu.

Ochranné sklá a obaly dokážu mobily chrániť pred nárazmi a škrabancami, no vieme, že nie sú úplne dokonalé. Párkrát ti mobil padne a ochranné sklo sa začína štiepiť, môžu na ňom vznikať bubliny a po čase ho musíš tak či tak vymeniť. Obaly na telefóny môžu byť skvelým doplnkom, no často pridávajú telefónu na objeme. 

mobil, ochranu mobilu, displej
Zdroj: Mobile Outfitters
Aj napriek tomu, že sú v dôsledku pandemickej situácie všetky prevádzky Mobile Outfitters na Slovensku zatvorené, môžeš využiť ich službu #MO-DELIVERY. V rámci Bratislavského kraja tvoje zariadenie vyzdvihnú, nainštalujú naň produkt, ktorý si vyberieš a následne privezú späť. Objednávku je potrebné vytvoriť aspoň deň vopred. Viac informácií nájdeš tu.

Komfortná ochrana nielen pre mobily

Mobile Outfitters ponúka rôzne technológie, s ktorými môžeš chrániť svoj mobil, smart hodinky, notebook, slúchadlá, hernú konzolu, autorádio a ďalšie technologické gadgety, ktoré používaš. Napríklad ich Clear-Coat Original, číra fólia dokáže chrániť akékoľvek tvoje zariadenie proti škrabancom, a to nielen displej, ale aj zadné strany či hrany. Jej výhoda je, že sa neštiepi ako ochranné sklo a nepridáva vôbec na objeme. Taktiež ti s ním funguje aj ultrazvukový snímač odtlačkov prstov a drží aj na zaoblených displejoch. Existuje aj matná verzia Clear-Coat Matte, ktorá zabezpečí dobrú viditeľnosť zobrazovaného obsahu na tvojom displeji či už prší, alebo svieti slnko. 

Zároveň rieši aj nepríjemné odtlačky prstov a šmuhy na celom tele tvojho zariadenia, nakoľko textúra jeho povrchu zredukuje viditeľnosť týchto neželaných stôp používania na minimum. Ďalšou výhodou oboch týchto produktov je aj doživotná záruka výmeny, ktorú ti vysvetlíme nižšie. 

Ak patríš k tým, ktorí by zničili aj Nokiu 3310, tak ti odporúčame technológiu Fusion. Ide o 3-vrstvovú fóliu, ktorá chráni tvoje zariadenie aj proti extrémnym nárazom. Na rozdiel od tvrdeného skla sa nikdy neštiepi, nepraská a nerozbije sa. Nemusíš sa báť, že zväčší objem tvojho telefónu, lebo ide o najtenšiu ochranu proti nárazom na svete. Pri jej použití ti bude fungovať aj ultrazvukový snímač odtlačkov, jedinou nevýhodou je, že je aplikovateľná iba na rovné povrchy. Momentálne sa však pracuje aj na verzii, ktorá bude aplikovateľná aj na zahnuté povrchy, pravdepodobne bude dostupná budúci rok. 

mobil, ochranu mobilu, displej
Zdroj: Mobile Outfitters

Asi aj tebe napadlo že ochrana displeja a zadnej strany je fajn, ale to nestačí keď tvoj telefón padne na hranu. Mobile Outfitters mysleli aj na takúto možnosť a ich odpoveďou je Fusion 360. Vzniká kombináciou fólií Fusion na displeji a zadnej strane s Fusion Bumprom, čo je kryt bez zadnej strany, ktorý dokonale ochráni celý tvoj telefón. Bol dokonca testovaný pádmi zo šiestich metrov.

Fusion Bumper chráni hrany tvojho telefónu, a nakoľko prevyšuje displej a aj zadnú stranu, dokonale dopĺňa fóliu Fusion a pridáva na ochrane zariadenia. Okrem toho je vybavený technológiou Corner Cushions, ktorá spracuje náraz telefónu pri páde na hranu. Pravdaže aj na Fusion a Fusion Bumer je zabezpečená doživotná záruka.

Baví ťa tvoj obal telefónu, ale vadí ti, že mu pridáva na objeme? So Style Skins bude tvoj telefón chránený a zároveň originálny svojím dizajnom. Tieto temperované ochranné farebné fólie s rôznymi motívmi, chránia zariadenia proti škrabancom a nepridávajú na objeme. Máš pri nich doživotnú záruku výmeny, takže keď ťa tvoj starý motív omrzí, môžeš si ho kedykoľvek vymeniť za malý inštalačný poplatok. 

playstation, ovládač
Zdroj: Mobile Outfitters

Tieto fólie sú kompatibilné s rôznymi zariadeniami, od mobilu, cez notebook, hodinky, herné konzoly až po fotoaparát, interiér a exteriér automobilu Tesla Model 3 a mnoho ďalších. Pokiaľ ale nechceš upustiť z ochrany svojho telefónu proti nárazom, iste ťa poteší že aj na to je riešenie. Totiž Style Skins je možné nalepiť aj na Fusion Bumper a tiež na samotnú fóliu Fusion. Takýmto spôsobom môžeš využiť benefity produktovej rady Fusion a aj Style Skins. 

Nevyhnutné doplnky

Tiež ťa hnevajú káble, ktoré sa dokážu za pol roka pokaziť? Hlavne majitelia telefónov od Apple veľmi dobre vedia, o čom je reč. Ak už máš plné zuby káblov, ktoré nič nevydržia, tak by si mal siahnuť po nabíjacom kábli Anchor, ktorý ti doslova vydrží celý život. Bežné káble sa rýchlo ničia, párajú a môžu poraniť pokožku, samozrejme prestávajú aj nabíjať. Anchor je 30-krát odolnejší, vyrobený z materiálov, ktoré sa používajú pri výrobe nepriestrelnej vesty, padáku a horolezeckého lana. Je vyrobený tak, aby odolal 180 000 ohybom a máš naň doživotnú záruku. Disponuje rýchlym nabíjaním a synchronizáciou, navyše má ideálnu dĺžku 1,5 metra. Dostupných je rovno päť rôznych variant: USB-C na USB-C, USB-C na Lightning (Apple), USB na Micro USB, USB na USB-C a USB na Lightning (Apple).


Svoj telefón a iné gadgety môžeš chrániť nielen prostredníctvom púzdra či fólie. Netreba zabúdať aj na ochranu pred baktériami, hlavne v tomto období. Pruvia Copper Spray je antibakteriálny čistiaci sprej vhodný na povrchy, ktorý redukuje výskyt baktérií, plesní a húb o 99,99%. Vďaka jednoduchej aplikácii prostredníctvom fľašky s rozprašovačom, ho môžeš použiť na telefón, ovládač, púzdra, pracovnú dosku, skrátka akýkoľvek povrch. Ten bude následne chránený až po dobu 3 dní. 

Obsah fľašky vydrží až 1 rok pri aplikácií 3 streknutí na jeden smarfón každý tretí deň. Iste sa pýtaš ako je to možné. Hlavnou účinnou zložkou Pruvia Copper Spray sú nanočastice Medi a Striebra, ktoré vytvárajú na aplikovanom povrchu ochrannú vrstvu. Môže sa ti stať, že zabudneš aplikovať tento sprej na svoje zariadenie každý tretí deň, na takýto prípad vyvinul Mobile Outfitters fóliu Pruvia ktorá je založená na rovnakej technológií ako Clear-Coat Original a Pruvia Copper Spray. Čoskoro bude dostupná aj na Slovensku.

Doživotná záruka

Produkty Mobile Outfitters získavaš s doživotnou zárukou výmeny, vzťahuje sa na všetky fólie, Bumpre a nabíjacie káble Anchor. Pri zakúpení fólie a Bumpra platíš iba za produkt, inštaláciu máš zadarmo. Na prácu sa viaže 7-dňová záruka, takže ak sa ti počas tohto obdobia objaví akákoľvek závada, produkt ti vymenia a nainštalujú zdarma. Ak požiadaš z akéhokoľvek dôvodu o výmenu po 7 dňoch od poslednej inštalácie, nový produkt dostávaš bezplatne a hradíš len malý inštalačný poplatok. V Prípade Anchoru to je trochu zložitejšie, klikni sem, pre vývojový diagram vysvetľujúci záruku.

Nezáleží pritom, či produkt poškodil zákazník, alebo ide o mechanické poškodenie. Po registrácii zakúpeného produktu si môžeš uplatniť výmenu až v 800 prevádzkach vo svete. Na Slovensku môžeš navyše závadu nahlásiť do 7 dní aj na sociálnych sietiach, prípadne prostredníctvom mailu a výmenu si uplatniť keď budeš mať nabudúce cestu do jedného zo stánkov Mobile Outfitters.

mobil, ochranu mobilu, displej
Zdroj: Mobile Outfitters

Všetky ochranné fólie sa vyrábajú a inštalujú na počkanie vo chvíli zakúpenia. Momentálne si ich môžeš nechať aplikovať v Bory Mall alebo v Avione. Keďže ide o franšízu, ich produkty nájdeš až v 50 krajinách vo svete. Pri výmene si tak nemusíš preto hľadať prevádzku, v ktorej ti ochranu inštalovali pôvodne, ale môžeš si vybrať ktorúkoľvek budeš mať po ruke.  

Ak chceš, aby ti neušla žiadna ich novinka, sleduj Mobile Outfitters na Instagrame, Facebooku alebo na LinkedIn.

Domov
Zdieľať
Diskusia