Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 21:19
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Raya a posledný drak je kúzelný animák od Disney a tvorcov Moany, ktorý spojí mágiu, fantasy bytosti a nádhernú animáciu

FILMY A SERIÁLY RAYA AND THE LAST DRAGON
Uložiť Uložené

Disney uvoľnilo prvý trailer pre svoj fantasy animák, ktorý predstaví ich novú princeznú-bojovníčku.

Disney po dlhom čakaní konečne vydalo trailer pre svoj ďalší veľký animák. Tvorcovia Moany a Frozen prichádzajú s fantasy dobrodružným príbehom s názvom Raya a posledný drak.

Odporúčané
Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? 15. októbra 2020, 14:42

Hlavnou hrdinkou je Raya (Kelly Marie Tran), osamelá bojovníčka z fantasy kráľovstva Kumandra, ktorá sa spojí so skupinou vyvrheľov a vydá sa na výpravu s cieľom nájsť Posledného draka (Awkwafina) a priniesť tak do svojho sveta svetlo aj jednotu. Drak sa volá Sisu, je vodného charakteru a dokáže na seba prebrať podobu človeka. 

Toto akčné dobrodružstvo preskúma témy spoločnosti a nádeje, pričom bude inšpirované krásnymi a rozmanitými kultúrami juhovýchodnej Ázie. Scenár napísala Adele Lim (Crazy Rich Asians) a režírovali Don Hall and Carlos López Estrada. Premiéra v kinách je naplánovaná na 12. marca 2021. 



Mohlo by ťa zaujímať:
Zoznam - Najlepšie animované filmy
Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Domov
Zdieľať
Diskusia