Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2020, 14:15
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Dalyb vydáva deluxe verziu albumu Teen(r)age: 3-krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Slovenský raper a producent sa už o pár dní prihlási o slovo s niekoľkými skladbami, ktoré budú súčasťou deluxe verzie jeho debutového albumu Teen(r)age.

Dalyb bol prvým slovenským raperom, ktorý počas jari avizoval zrušenie turné ešte v čase, keď sa zdalo, že Slovensko čaká len pár týždňov nepríjemností. Už vtedy bolo jasné, že mu odloženie série koncertov k debutovému albumu Teen(r)age marketingovo ani hudobne nepomôže, napriek tomu sa uchýlil k zodpovednému kroku. 

Shows sa mu nepodarilo zoraganizovať ani počas leta a pred pár týždňami aj jeho tour vyblokovali prísne nariadenia vlády. 

Namiesto vyplakávania a zdieľania tendenčných informácií na Instagrame sa teda zavrel do štúdia a čas mimo pódia strávil produkovaním novej hudby. Výsledná séria skladieb sa stane súčasťou deluxe verzie debutového albumu.

„Trikrát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu. Chýbali mi na albume také tracky s takým vibom, tak som ich tam pridal,“ reagoval Dalyb na poznámku fanúšika, ktorý ho napomenul, že deluxe verziu vydáva skoro rok po pôvodnom release. 

Odporúčané
Martin Matys: Matovič je šašo v silnom kontraste s prezidentkou, v parlamente mi chýba zastúpenie liberálov (Rozhovor) Martin Matys: Matovič je šašo v silnom kontraste s prezidentkou, v parlamente mi chýba zastúpenie liberálov (Rozhovor) 28. septembra 2020, 13:50

Vynovený projekt uzrie svetlo sveta 16. októbra, teda budúci piatok. Režisér Jan Strach už na svojom Instagrame zháňal pomoc na natáčanie vizuálu pre člena Haha Crew, a tak očakávame, že sa minimálne niektoré nové skladby nezaobídu bez vizuálneho spracovania.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

16.10. buduci piatok, teen(r)age deluxe ⚔⚒ @adamtarana

Príspevok, ktorý zdieľa dalyb * (@dalybhahacrew),

Domov
Zdieľať
Diskusia