Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. októbra 2020, 16:12
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Burger King sa usiluje o michelinskú hviezdu. Nemáme saténové obrusy a strieborný príbor, jedlo si to však zaslúži, tvrdia

NEWS BURGER KING
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Belgický Burger King sa chce ako prvá fastfoodová reštaurácia dostať do michelinského sprievodcu.

Belgický Burger King sa chce ako prvá fastfoodová reštaurácia dostať do michelinského sprievodcu. Spustili online petíciu, v ktorej vyzývajú inšpektorov, aby navštívili ich pobočku a vyskúšali Master Angus burger, ktorý si podľa nich jednoznačne vyslúži ocenenie. Na výzvu už zareagovali aj z Michelin Guide, píše CNN.

Odporúčané
Opatrenia upravujú aj na základe diskusie na Facebooku. Toto sú nové obmedzenia Matovičovho krízového štábu (+reakcie dotknutých) Opatrenia upravujú aj na základe diskusie na Facebooku. Toto sú nové obmedzenia Matovičovho krízového štábu (+reakcie dotknutých) 1. októbra 2020, 9:00

Vraj si michelinskú hviezdu zaslúžia

„Pripúšťame, že michelinská hviezda a Burger King sa na prvý pohľad k sebe nehodia,“ píšu autori petície v úvodných riadkoch. Prízvukujú, že síce nie sú reštauráciou so saténovými obrusmi či strieborným príborom, jedlo však má podľa nich vysokú kvalitu, dostaneš ho rovnako na podnose a ak chceš, pokojne si ho môžeš vziať domov a jesť ho hoci aj strieborným príborom.

V krátkom texte petície opisujú blažený zážitok z ich Angus burgru: „Najskôr vás očarí hypnotická vôňa perfektne grilovanej placky Angus zabalenej v brioške. Potom vaše chuťové poháriky nadchne vír chutí: topiaci sa čedar, staromódna horčica a cibuľová majonéza, chrumkavá slanina, šťavnatá paradajka, chrumkavá rukola a tsunami... Prepáčte, nechali sme sa uniesť.“

Domov
Zdieľať
Diskusia