Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2020, 21:23
Čas čítania 1:07
Martin Mičuda

Najväčšie kombi Volkswagenu vstupuje na slovenský trh vo vynovenej podobe. Poznáme ceny

Najväčšie kombi Volkswagenu vstupuje na slovenský trh vo vynovenej podobe. Poznáme ceny
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/images/albums/the-new-arteon-2875" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Arteon po facelifte spoznáva slovenské ceny.

Začiatkom leta Volkswagen predstavil modernizovanú podobu svojej vlajkovej lode, modelu Arteon. Okrem decentne vynoveného exteriéru a rozsiahlejších zmien v interiéri sme sa zároveň dočkali aj druhého karosárskeho variantu s dodatkom Shooting Brake. V tomto momente nový Arteon vstupuje aj na slovenský trh, čo so sebou prináša aj pohľad do cenníka.

Ten je na teraz tak trochu špecifický. V týchto dňoch si totiž môžeš nakonfigurovať zatiaľ len faceliftovaný Arteon len s agregátom 2.0 TDI (110 kW / 150 koní), a to v kombinácii s výhradne 7-stupňovou prevodovkou DSG a predným pohonom. Päťdverový liftback v takejto špecifikácii začína pri cenovke od 38-tisíc €, zatiaľ čo štýlové kombi od vyše 39-tisíc €.

Domov
Zdieľať
Diskusia