Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2020 o 17:08
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

Prvé zábery zo Space Jam 2: Michaela Jordana v šialenom filme nahradí LeBron James

FILMY A SERIÁLY SPACE JAM 2
Uložiť Uložené

Space Jam 2 dorazí do kín budúci rok.

Pokračovanie Space Jam z roku 1996, v ktorom si vedľa animovaných postavičiek zahral Michael Jordan, sa dočkalo prvého teaseru. Jordana v ňom vystriedal LeBron James. Ten si státie pred kamerou vyskúšal s Amy Schumer a Billom Haderom v komédii Trainwreck z roku 2015.

V prípade, že netušíš, o čo vlastne ide: V roku 1996 vyšiel celovečerný film s názvom Space Jam, ktorý mixoval animované scény s tými reálnymi. Animované postavičky z Looney Tunes (Bugs Bunny a spol.) museli v basketbalovom zápase poraziť svojich protivníkov. Keďže boli vo výraznej nevýhode, zavolali si na pomoc zo skutočného sveta Michaela Jordana. Šlo o nápaditý a šialený film s prvkami komédie. 

Odporúčané
Lovecraft Country je nový fantasy hit od HBO. Po geniálnej prvej časti sa nevieme dočkať, ako bude príbeh pokračovať Lovecraft Country je nový fantasy hit od HBO. Po geniálnej prvej časti sa nevieme dočkať, ako bude príbeh pokračovať 18. augusta 2020 o 14:40

Okrem LeBrona sa v dvojke objavia aj herci, ako Don Cheadle, Sonequa Martin-Green, Eric Bauza či Kath Soucie. Doplnia ich hráči z NBA – Klay Thompson, Anthony Davis, Chris Paul, Damian Lillard či Kyle Kuzma. Miesto si vyslúžili aj ženské hráčky z WNBA, uvidíme napríklad Dianu Taurasi a Nneku Ogwumike.

Okrem iných produkoval aj Ryan Coogler (Black Panther),  pričom réžie sa zhostil Malcolm D. Lee (Night School). O scenár sa postaral Sev Ohanian, no a menším prekvapením je, že na soundtracku bude okrem Krisa Bowersa (When They See Us) pracovať aj Hans Zimmer. Premiéra Space Jam: A New Legacy je naplánovaná na 16. júl 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia