Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2020, 11:14
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Igor Matovič znovu vyvádza na profile Zomri: Chlapcom došla inšpirácia, budem musieť niečo odfotiť či napísať

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér s výnimkou vzdania úcty explózii v Bejrúte už týždeň nepridal žiadny kontroverzný status. Divné sa to už pomaly zdá stránke Zomri aj širokej verejnosti.

S výnimkou pracovných oznámení a vzdania úcty Bejrútu sa Igor Matovič o slovo neprihlásil už týždeň. Naposledy sa fotil pri vyberaní bagety na pumpe a ešte predtým písal o presekávaní hláv hydre v súvislosti s vetom prezidentky Zuzany Čaputovej. „Prepotrebná očista generálnej prokuratúry sa, bohužiaľ, o minimálne mesiac odkladá ... ale verím, že sa napriek tomuto timeoutu hydre ďalšiu hlavu odseknúť podarí,“ napísal premiér ešte 1. augusta. 

Ani do soboty predpoludnia neprišiel žiadny ďalší bizarný status, na aké sme boli v posledných mesiacoch zvyknutí. Aj stránka Zomri si už začala pomaly robiť starosti. „Igor Matovič už niekoľko dni nepridal nič na svoj Facebook. Pamätajte na tieto chvíle a užívajte,“ napísali administrátori stránky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia