Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 17:49
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Nudista musel s holým zadkom naháňať diviaka, ktorý mu ukradol laptop. Stal sa hitom internetu

NEWS
Uložiť Uložené

Sociálne siete v Nemecku našli nový hit internetu.

Na svoj výlet k jazeru Teufelssee bude jeden starší nudista z Nemecka spomínať ešte dlho. Nechtiac sa stal hitom sociálnych sietí, keď si nedal pozor na blížiacu sa rodinku diviakov, ktorá mu v sekunde ukradla tašku aj s laptopom, informuje Euronews.

Nudista si, našťastie, zvieracích zlodejov rýchlo všimol, ale diviak s mláďatami sa stihol rozbehnúť preč od miesta, kde chlapík odpočíval, a tak mu nezostávalo nič iné, ako vyskočiť na nohy a prenasledovať ho. Samozrejme, nezostalo mu dostatok času na to, aby sa obliekol ani zahalil, a tak po pláži začal pobehovať za diviakom v plnej nahej paráde.

 
Posted by Adele Landauer on Wednesday, August 5, 2020

Vtipnú situáciu si všimla Adele Landauer, ktorej sa muža utekajúceho za diviakmi podarilo niekoľkokrát odfotiť, a spoločne s ostatnými návštevníkmi jazera sa na naháňačke dobre zabávali. Nudista nakoniec diviaka dolapil, zviera od strachu tašku pustilo a laptop sa vrátil k svojmu majiteľovi.

Odporúčané
Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne 28. júla 2020, 10:39

Samotný nudista sa síce trochu hanbil, ale keď ho Adele oslovila s otázkou, či by nemohla fotky z tejto neočakávanej situácie zverejniť na sociálnych sieťach, tak rýchlo súhlasil.

Ani sám možno netušil, akou hviezdou internetu sa stane, veď v priebehu necelých dvoch dní nazbieral 10-tisíc lajkov a 13-tisíc ľudí nudistu s holým zadkom zdieľalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia